NUX B2 trådløs system til guitar, bas mm

Varenummer NUX-B2 Kategorier ,

kr. 999,00

  • Digitalt trådløst system fra Nux
  • Let og brugervenlig opsætning
  • Ingen signaltab og latency

Med B2 Plus Wireless System har Nux lavet et højkvalitets trådløst system med en meget høj grad af brugervenlighed. Du tænder for systemet med ét klik, og vælger samme kanal på henholdsvis senderen og modtageren med ét klik – så er du klar!

Nux B2 Plus overfører et 32 bit digitalt signal mellem din forstærker og instrument med et minimum tab af signal, og samtidig er forsinkelsen (latency) så minimal, at du får nøjagtigt samme fornemmelse og lydkvalitet, som du får med et højkvalitets instrumenkabel…..bare uden knuder!

Der findes elektroniske enheder der bruger 2,4 GHz frekvensbåndet overalt i dag; og det er derfor vigtigt at finde en måde, hvorpå man undgår uønsket interferens. I stedet for at øge sendeeffekten, har Nux besluttet at indsnævre båndbredden til 2Mb, så B-2 Plus kan finde det mest tilgængelige og driftsikre frekvensbånd.

Der er indbygget batteri i NUX B2 Plus, som fra fuld opladning kan levere op til 7 timers konstant spilletid og op til 20 timer på stand by. Hvis du skulle få brug for en pause i løbet af de 7 timer, går B2 selv i en ”sleep mode”, så du får maksimalt udbytte af batteriet. Nux B2 Plus er designet, så jack-stikket kan vinkles. På den måde passer systemet på alle elektriske guitarer og basser, stort set uanset, hvor inputstikket er placeret.

Du ser på: NUX B2 trådløs system til guitar, bas mm kr. 999,00
Tilføj til kurv