Design Din Egen Guitar NB

Design din egen guitar.

Har du en drøm om at designe og bygge din egen guitar?

Strat- eller Tele-krop eller free-style. Elletræ eller swamp ash, farvelakeret eller bejdset. Lakeret hals eller rå, singlecoil eller humbucker, hardware i chrom, sort eller gold, tremolo eller hard-tail, standart- eller locking tuners. Som distributør for Göldo Pioneering Parts (en del af Duesenberg Guitars) kan jeg tilbyde dig over 1200 guitardele produceret i Japan, USA og Europa.

Hvordan bestiller jeg min guitar?

Vi aftaler et tidspunkt, hvor vi i fred og ro kan snakke om hvad du kunne tænke dig. Du giver mig dine ønsker om krop, træsort, lakering eller ej, farver, hals, pickups, slagplade, elektronik, tremolo eller ej, stemmeskruer osv. Jeg sætter det hele i et regnearket og giver dig en pris på stedet. 
Jeg vil som regel kunne levere delene med det samme. Skal jeg samle guitaren for dig, vil der typisk gå en uges tid.