Valeton VDS-5 Dapper Indie guitar-multieffekt-pedalboard m. strømforsyning (brugt)

Varenummer Valeton Dapper Kategorier ,

kr. 695,00

Beskrivelse

 • Kompakt multieffektpedal fra Valeton
 • Især med fokus på Indie guitarister
 • Mange muligheder og super lyd
 • Du skal bruge en 9V strømforsyning, som ikke medfølger

Valeton Dapper Indie er en multifunktionel guitar-effektpedal, der, dybest set, er en bunke af forskellige effektpedaler bygget sammen i én. Den er designet med et fokus på især at imødekomme behovene hos indie-musikere og guitarister, og den kombinerer de fleste essentielle effekter i én kompakt enhed for at give brugeren et bredt udvalg af tonemuligheder.

Valeton skriver selv, at ”den henvender sig til indie- og ambient rockere samt andre ballademagere”. Valeton Dapper Indie kan dog også dække behovene hos de fleste andre guitarister.
Der har gået et rygte, i mange år om, at guitarister ofte er teknisk ubegavede!? Om det er sandt, skal vi ikke kunne sige, men hvis det er, så må Dapper Indie være noget nær drømmepedalen! Du tilslutter din guitar i den ene ende og trækker et kabel til din forstærker fra den anden ende – og så er du allerede godt i gang. Hvis du vil spille igennem et sæt hovedtelefoner, dit hi-fi- eller PA anlæg, så er Dapper Indie så smart indrettet, at den har indbygget kabinet-simulator, hvilket betyder at din lyd bliver fyldig og med masser af bund i, selvom du ikke spiller gennem en decideret guitarforstærker. Derfor henvender Dapper Indie sig både til derhjemme, til øvelokalet samt til Wembley stadion.

Dapper Indie tilbyder disse effekter:

 • Overdrive
  En dedikeret overdrive-sektion giver dig mulighed for at tilføje crunch og sustain til din guitarlyd. Du kan opnå alt fra en mild bluesy overdrive til mere aggressiv distortion samt selvfølgelig den absolut nødvendige fuzz effekt.
 • Delay
  Den 3 forskellige indbyggede delay effekt giver dig mulighed for at tilføje ekko til din lyd – både analog, tape og reverse (hvis det skal være sjovt). Du kan justere hastigheden på ekkoerne og hvor mange ekkoer, du ønsker.
 • Reverb
  En indbygget reverb-effekt tilføjer rumklang og dybde til din guitarlyd, og også her har du 3 forskellige typer rumklang at vælge imellem – Room, Hall og Plate. Det giver en illusion af at spille i forskellige akustiske miljøer, lige fra subtile ”jeg spiller i et lille rum uden møbler i” til ”der er 5 af mig, der spiller i en kæmpestor kirke på samme tid”.
 • Modulation
  Dapper Indie inkluderer også en modulationssektion, der kan tilføje andre lækre og sjove effekter som chorus, phaser og flanger til din lyd, som du naturligvis også kan justere individuelt på – både i forhold til intensitet og hastighed.

Med disse effekter er der næsten ingen grænser for, hvad du kan opnå med din guitarlyd.
Ud over de ovennævnte effekter har Dapper Indie også en indbygget tuner, der gør det nemt og bekvemt at stemme din guitar. Tap/tempo funktion, så du manuelt kan vælge tempoet på flere af de indbyggede effekter samt valgbar rækkefølge i signalkæden – hvis du f.eks. ønsker overdrive effekterne skal lægge efter modulationseffekterne, eller omvendt.

Dapper Indie vil, uden tvivl, være et stort hit for de fleste guitarister – både på grund af de mange muligheder, der er indbygget, men også på grund af det meget simple, kompakte og rejsevenlige format, Dapper Indie er bygget i. Og når den nu er bygget hos Valeton, så ved man også, at både lyd- og byggekvaliteten er i top.

Nypris ca kr 800,-

Du ser på: Valeton VDS-5 Dapper Indie guitar-multieffekt-pedalboard m. strømforsyning (brugt) kr. 695,00
Tilføj til kurv