Tilbud

Tyma TE-1 AG el-guitar white

Varenummer V-TE-1 WH Kategorier ,

Original price was: kr. 5.999,00.Current price is: kr. 4.999,00.

  • Højkvalitets semi-akustisk western-guitar
  • Dæk i massivt afrikansk mahogni
  • Indbygget mikrofonsystem
  • Leveres med D’Addario EXP16
  • Inklusiv kraftig transporttaske og rem.

TE-1 fra Tyma er en 6-strenget semi-akustisk western-guitar, som er udrustet med både en elektrisk guitar mikrofon og en akustisk guitar mikrofon, hvilket gør det muligt at anvende TE-1, som enten en akustisk eller en elektrisk guitar.

Kroppen på TE-1 er smal og udrustet med en klangkasse, som udelukkende er lavet i mahogni. Mahogni giver Tyma TE-1 en varm og overtonerig klang, med en god balance mellem de tynde og de tykke strenge, og er samtidigt en træsort, som er lige så velegnet til akustiske guitarer som til elektriske guitarer. Halsen er ligeledes udført i afrikansk mahogni, mens gribebrættet er udført i palisander (rosewood), og monteret med 21 bånd. Bro og sadel er lavet i ægte ben, hvilket sikrer optimal kontakt mellem strenge og guitar.

Tyma TE-1 leveres med indbygget mikrofonsystem, som består af en indbygget forforstærker og mikrofon, som er placeret under broen samt en single-coil elektrisk guitar pickup, som er monteret i dækket. Har du brug for at forstærke guitaren, kan du således også gøre dette.

 

 

 

Du ser på: Tyma TE-1 AG el-guitar white Original price was: kr. 5.999,00.Current price is: kr. 4.999,00.
Tilføj til kurv