Tyma D-3CE RS western-guitar brown

Varenummer D-3CE RS Kategorier ,

Tilgængelig på restordre

kr. 3.299,00

Tilgængelig på restordre

  • Alsidig 6-strenget westernguitar
  • Massivt Sitka gran dæk
  • Mahogni bund og sider
  • Indbygget mikrofon system
  • Leveres med D’addario EXP16 strenge påmonteret
  • Inklusiv kraftig transporttaske og rem

  Den flotte og let spilbare D-3CE er en 6-strenget westernguitar, som er fremragende til alle former for guitarspil. Den alsidige dreadnought kropsform egner sig lige så vel til akkordspil, som til solo og fingerspil, og dens kraftige volumen gør den særdeles velegnet som akkompagnements instrument til sang.

  Tyma D-3CE RS western-guitar

  Tyma D-3CE er bygget udfra en klassisk guitarbygger-opskrift, som anvender mahogni på bund og sider, og massivt sitka gran dæk, mens halsen er lavet af afrikansk mahogni, hvorpå der er monteret et 20-bånds gribebræt, som er lavet af palisander (rosewood).

  Den let spilbare hals er lavet med en klassisk 650mm strengelængde, og en gribebrætsbredde ved første bånd på 43 mm. Klangen i Tyma D-3CE er kraftig og fyldig, med en god balance mellem de tynde og de tykke strenge. Mahogni træ på bund og sider tilfører varme, og overtone rigdom til guitarens klang, mens det massivt sitka dæk, giver guitaren volume og klarhed.

  Tyma D-3CE leveres med indbygget mikrofonsystem, som består af en indbygget forforstærker og mikrofon, som er placeret under broen. Har du brug for at forstærke guitaren, kan du således også gøre dette.

 

 

Du ser på: Tyma D-3CE RS western-guitar brown kr. 3.299,00
Tilføj til kurv