Santana Artist 158 BS western-guitar black satin NYHED

Varenummer SAN-AR-158-BS Kategorier , ,

Tilgængelig på restordre

kr. 7.299,00

Tilgængelig på restordre

  • Højkvalitets western-guitar
  • Traditionel dreadnought kropsform
  • Dæk i massivt sitka gran
  • Bund og sider i massivt mahogni
  • Inklusiv original Santana guitarkasse
  • Indbygget mikrofonsystem
  • Sadel og stol i ben
  • Med indbygget armlæn som forbedrer kontaktpunktet mellem guitarens krop og spillerens arm
  • Ibenholt gribebræt

Denne iøjnefaldende akustisk elektriske guitar er udført med en dreadnought størrelse krop, hvorpå der er monteret en hals i mahogni. Dreadnought modellen er det mest succesfulde og udbredte design indenfor guitarverdenen, og er i dag så efterspurgt, at over 90% af alle western-guitarer er bygget efter denne opskrift. Dreadnought western-guitarer har en kraftig volumen med en naturlig dyb bas, en sprød diskant og en klar mellemtone, som reagerer ligeså godt på plektre som på fingerspil. Guitarens indbyggede armlæn forbedrer kontakten mellem guitarens krop og spillerens arm, og sikrer at du kan spille mere og længere uden træthed og infiltrationer i højre arm.

Kroppen på Artist 154 er fuldt massiv med dæk i sitka gran, mens resten af kroppen er udført i massivt mahogni. Sitka gran udmærker sig ved sit flotte udseende, og en særdeles overtonerig og balanceret klang, som egner sig lige godt til fingerspil, akkord eller solo spil. Bund og sider i massivt mahogni giver guitaren en mere kompakt tone og tilfører klangen lidt varme, hvilket fungerer fremragende i kombination med sitka gran.

Halsen er ligeledes udført i afrikansk mahogni, og monteret med et 20 bånds gribebræt i ibenholt, som går ind i kroppen ved 14. bånd. Artist 158 er smukt udsmykket med flotte træ indlæg i rosetten samt ”S” perlemors indlæg i gribebrættet.

Santana Artist 158 leveres med indbygget mikrofonsystem, som består af en indbygget forforstærker og mikrofon, som er placeret under broen. Har du brug for at forstærke guitaren, kan du således også gøre dette.

Type Dreadnought
Cutaway No
Top Cedar
Solid top Yes
Sides Mahogany
Solid sides Yes
Back Mahogany
Solid back Yes
Neck Mahogany
Fingerboard Ebony
Number of frets 20
Sadle Bone
Strengeholder (bridge) Ebony
Bro Bone
Finish Satin
Mensur 650 mm (25,59″)
Nut width 43 mm (1,69″)
Rosette Yes
Pickguard No
Tuning heads Open
Built in preamp Yes
Preamp Santana T-200
Tuner Yes
Etui

 

 

 

 

Du ser på: Santana Artist 158 BS western-guitar black satin NYHED kr. 7.299,00
Tilføj til kurv