Santana Artist 122 NS western-guitar natural satin

Varenummer SAN-AR-122-NS Kategorier , ,

kr. 7.299,00

  • Højkvalitets western-guitar
  • Dæk i massivt Engelmann gran
  • Bund og sider i massivt mahogni
  • Inklusiv original Santana guitarkasse
  • Indbygget mikrofonsystem
  • Sadel og stol i ben
  • Med indbygget armlæn som forbedrer kontaktpunktet mellem guitarens krop og spillerens arm
  • Ibenholt gribebræt

Denne iøjnefaldende akustisk elektriske guitar er udført med en grand auditorium størrelse krop, hvorpå der er monteret en hals i mahogni. Valget af Grand Auditorium størrelse betyder, at guitaren er en smule mindre end en dreadnought, hvilket gør den velegnet til dem, som synes at en dreadnought er lidt for voldsom i størrelsen, eller dem der står meget op, når de spiller guitar. Grand Auditorium modellen er desuden lidt mere fokuseret i mellemtonen, hvilket gør den ekstra velegnet til fingerspil. Guitarens indbyggede armlæn forbedrer kontakten mellem guitarens krop og spillerens arm, og sikrer at du kan spille mere og længere uden træthed og infiltrationer i højre arm.

Kroppen på Artist 122 er fuldt massiv med dæk i udsøgt engelmann gran, mens resten af kroppen er udført i massivt mahogni. Engelmann gran er blødere end sitka gran, og giver western-guitaren kraftigere og mere tilstedeværende overtoner. Bund og sider er udført i massivt mahogni, og giver guitaren en mere kompakt tone og tilfører klangen lidt varme, hvilket fungerer fremragende i kombination med det massive Engelmann dæk.

Halsen er ligeledes udført i afrikansk mahogni, og monteret med et 20 bånds gribebræt i ibenholt, som går ind i kroppen ved 14. bånd. Artist 122 er smukt udsmykket med flotte træ indlæg i rosetten samt ”S” perlemors indlæg i gribebrættet.

Santana Artist 122 leveres med indbygget mikrofonsystem, som består af en indbygget forforstærker og mikrofon, som er placeret under broen. Har du brug for at forstærke guitaren, kan du således også gøre dette.

Type Grand Auditorium
Cutaway No
Top Engelmann spruce
Solid top Yes
Sides Mahogany
Solid sides Yes
Back Mahogany
Solid back Yes
Neck Mahogany
Fingerboard Ebony
Number of frets 20
Sadle Bone
Strengeholder (bridge) Ebony
Bro Bone
Finish Satin
Mensur 650 mm (25,59″)
Nut width 43 mm (1,69″)
Rosette Yes
Pickguard No
Tuning heads Open
Built in preamp Yes
Preamp Santana T-200
Tuner No
Etui Case

 

 

 

 

Du ser på: Santana Artist 122 NS western-guitar natural satin kr. 7.299,00
Tilføj til kurv