Nux B-5RC trådløst system til el-guitar, bas mm.

Varenummer NUX-B5RC Kategorier ,

kr. 1.299,00

  • Digitalt trådløst system fra Nux
  • Let og brugervenlig opsætning
  • Kabeltone simulering
  • Ingen signaltab og latency
  • Med ladestation/batteripakke
  • Rækkevidde på 15 meter

Med sit nye B5 Wireless System har Nux lavet et højkvalitets trådløst system med en meget høj grad af brugervenlighed. Det trådløse B-5RC-system passer perfekt til alle typer af elguitarer, akustisk-elektriske guitarer, elbas’er m.m. Derudover er B-5RC blevet forbedret med den nyeste trådløse teknologi og en opgraderet algoritme som bevirker at kan B-5RC fungere ligeså godt med instrumenter, der er udstyret med aktive pickupper. Du tænder for systemet med ét klik, og vælger samme kanal på henholdsvis senderen og modtageren med ét klik – så er du klar!

Nux B-5RC trådløst system

Nux B5 overfører et 24 bit/44.1 KHz digitalt signal mellem din forstærker og instrument med et minimalt tab af signal, og samtidig er forsinkelsen (latency) så lille (under 5 ms), at du får nøjagtigt samme fornemmelse og lydkvalitet, som du får med et højkvalitets instrumentkabel… bare uden knuder! Ydermere gør den valgbare kabeltone simulering det muligt, at du kan få din tone med kablets lydpåvirkende effekt. Kabeltone simulering gør din lyd lige så naturlig, som at bruge et højkvalitetskabel.

Der er indbygget batteri i NUX B5, som fra fuld opladning kan levere 4 timers konstant spilletid, og op til 15 timer på stand by. Hvis du skulle få brug for en pause i løbet af de 4 timer, går B5 selv i ”sleep mode”, så du får maksimalt udbytte af batteriet. Der medfølger derudover en 4000 mAh lade station, som kan oplade det trådløse system ca. 3 gange før lade stationen skal lades igen.

Nux B5 er designet, så jack-stikket kan vinkles. På den måde passer systemet på alle elektriske guitarer og basser, stort set uanset, hvor inputstikket er placeret.

Du ser på: Nux B-5RC trådløst system til el-guitar, bas mm. kr. 1.299,00
Tilføj til kurv