NUX AC-25 akustisk guitar-forstærker.

kr. 1.499,00

Beskrivelse

  • 25 watt combo forstærker
  • Til akustisk guitar og vokal
  • Indbygget rumklang og stemmeapparat
  • Android/IOS app og bluetooth
  • Batteridrift indbygget

Stageman AC25 er designet til at give en nøjagtig og naturlig lydgengivelse, når man skal forstærke en akustisk guitar og vokal. Forstærkeren er en combo forstærker på 25 watt med en indbygget 6,5” højttaler. Frontpanelet har 2 kanaler, til henholdsvis mikrofon og akustisk guitar. AC-25 har en 3-bånds tonekontrol med bas, mellemtone og diskant, så du kan finjustere lyden. Derudover er der en effektsektion med rumklang.

Via den medfølgende app kan du få adgang til yderligere indstillinger. Her kan du skifte mellem 2 typer forforstærkere (Stageman/Lbox) og AC-25 forstærkerens programerbare plate og hall rumklange. Det er også i appen, at du finder AC-25s rytmeboks med 8 rytmer og den indbyggede metronom.

Omfattende multieffekt sektion hvor du kan vælge imellem 12 effekter herunder chorus, delay, tape echo, modulation og reverb. Alle effekter kan tilpasses, og du kan lægge forskellige effekter på kanal 1 og kanal 2. Du får også mulighed for at vælge imellem 8 forskellige IR impuls responser, som du kan bruge til at give din guitars klang et ekstra løft. I app’en kan du også tilgå Stageman’s rytmeboks med 8 rytmer + metronom samt Stageman’s looper funktion.

Stageman AC-25 er udrustet med et indbygget genopladeligt batteri, som kan holde dig kørende i op til 4 timer før du løber tør for strøm. Det gør Stageman særdeles velegnet til den vordende eller etablerede gademusiker, men det gør også at du kan bruge AC-25 som soundboks til afspilning af musik, og som udendørs lydanlæg til tale.

På bagsiden af forstærkeren har NUX placeret en line udgang, så du kan tilslutte Stageman 25 til et større lydanlæg eller en ekstra monitorhøjtaler. Du får også en AUX minijack indgang, så du kan tilslutte en smartphone eller en anden ekstern lyd-enhed.

Du ser på: NUX AC-25 akustisk guitar-forstærker. kr. 1.499,00
Tilføj til kurv