Tilbud

MXR M108S 10 Band EQ Silver m. strømadaptor

Varenummer M108S Kategorier ,

Original price was: kr. 1.695,00.Current price is: kr. 1.495,00.

Alle pedaler er ens. Men nogle pedaler er mere ens end andre. MXR M108S 10 Band EQ hjælper dig med at skabe din lyd yderligere uden at skulle røre ved din forstærker. Med 10 EQ-skydere til opkald i din perfekte tone, vil du være i stand til at øge hver af frekvenserne til +/- 12dB – mere end nok til at gøre dig selv hørt.

Uanset om du vil gøre det blyfedt, saftigt og højt, eller give dine akkorder nogle ekstra mellemstore knas og bid, er nøglerne til lydkontrol i dine hænder. Glider til lydstyrke og forstærkning er også inkluderet for at hjælpe dig med at tilføje din lyd endnu mere smag. Og det kan skære ned på uønsket støj som overskydende feedback til en sprødere, renere tone. Du ønsker ikke at spille uden det

Detaljeret Beskrivelse

Smash gennem blandingen

Giggerens bedste ven. Denne EQ-pedal transformerer dine live shows fuldstændigt. Hvis du nogensinde har følt, at dine riffs kunne gøre med mere klarhed, lydstyrke eller tone, når du spiller live – er det den ultimative løsning. 10 frekvensbånd giver dig mulighed for at kontrollere din bas, midter og diskant med laserlignende præcision, så du kan øge og klippe, som du synes passer.

 

At øge midterne vil hjælpe dit instrument med at skære igennem blandingen som en kniv, mens basstimulering er god til at øge solo. Og du kan også reducere dine frekvenser. Hvis du for eksempel synes din lyd er for skarp, kan diskanten bringes ned for at temme den. Forstærkningsskyderen giver dig også mulighed for at tilføje noget ekstra grus, distortion og kraft til din tone, samt rense den op ved at skære. En lydstyreskyder giver dig mulighed for at gøre dig højere eller mere støjsvage efter behov. Du lyder bedre end nogensinde før. Med en intuitiv lydkort er denne pedal utroligt nem at bruge, så du kan mestre din tone på et øjeblik.

Sæt til scenen

Det er vandtæt. Et aluminiums chassis sikrer, at du kan stampe på denne pedal så meget som dit hjerte ønsker – det går ikke i stykker. MXR M108S 10 Band EQ indeholder også støjreducerende kredsløb for at hjælpe med at holde dit signal rent og klart. LED-lys på hver skyder giver dig mulighed for at se på alle scener – mørke eller lyse. Der er desuden et andet output til oprettelse af to signalkæder – Mulighederne er uendelige. Og den ægte bypass-switch sikrer, at dit signal forbliver ufarvet, når du ikke bruger pedalen. Det har potentialet til at revolutionere din lyd fuldstændigt.

specifikationer

  • Modelnavn: MXR M108S5 10 Band EQ Silver
  • Betjeningselementer: 10 EQ-skydere, lydstyreskyder, gevinst-skyder (alle m / LED’er)
  • Indgange / udgange: 1 indgang, 2 udgange
  • Chassis Materiale: Aluminium
  • Fodkontakt: True Bypass
  • Effekt: 18V DC

 

Du ser på: MXR M108S 10 Band EQ Silver m. strømadaptor Original price was: kr. 1.695,00.Current price is: kr. 1.495,00.
Tilføj til kurv