Tilbud

MXR CSP039 Duke of Tone Overdrive

Varenummer CSP039 Kategorier ,

Original price was: kr. 1.750,00.Current price is: kr. 1.599,00.

 • MXR CSP039 Custom Shop
 • Et samarbejde mellem MXR og Analog Man
 • Tilføjer varme og drive
 • Alle komponenter i signalkæden er personligt testet af Analog Mike
 • Boost/OD/Distortion
 • Sæt den sammen med andre gain-pedaler for kreative resultater
 • Tillader alle din signalkædes nuancer at komme igennem, fra strenge til forstærkerrør.

  Beskrivelse

  MXR Duke of Tone Overdrive er designet i samarbejde med indie-pedalbyggeren Analog Man og er til musikere, der ønsker at tilføje et strejf af varme og drive til deres lyd, mens de tillader den naturlige tone og følelse af deres high-end gear at skinne.

  Duke of Tone er baseret på Prince of Tone Overdrive, som er en-kanalsversionen af ​​King of Tone Overdrive. Denne pedal er enhver vintage connaisseurs drøm, der går i opfyldelse. Analog Mike testede og matchede personligt alle komponenter i signalkæden til King of Tone Overdrive, hvilket sikrede, at de fine soniske detaljer bevares i signalkæden: en varm, men alligevel klar og åben lyd, der tillader alle nuancerne af ens spillestil kommer igennem, fra dine enkelte guitarstrenge til dynamikken i forstærkerens rør.

  Duke of Tone Overdrive viderefører ligeledes den samme enkle, men effektive kontrolgrænseflade. Volumen-, Drive- og Tone-knapper dækker alle de grundlæggende tweaks, mens Boost/OD/Distortion-kontakten giver mulighed for at indstille den overordnede indstilling af pedalens output. Boost-tilstand giver et rent, men alligevel kraftigt skub, OD-tilstand tilføjer et strejf af drive og kompression, og Distortion-tilstand tilføjer yderligere en bid mere af hver. I alle modes lyder dit gear stadig som dit gear. Vær ikke bange for at blive kreativ – Duke of Tone Overdrive er fremragende, når den er sættes sammen med andre gain-pedaler, og at køre pedalen på 18V vil give en ekstra portion headroom og klarhed, især i Boost-mode.

  For en lyd, der er din, og her kun mere af den, kan du ikke gøre det bedre end med Duke of Tone Overdrive fra MXR og Analog Man. Sæt en på dit pedalbræt, og hæv din signalkæde.

Du ser på: MXR CSP039 Duke of Tone Overdrive Original price was: kr. 1.750,00.Current price is: kr. 1.599,00.
Tilføj til kurv