Martin GPC-13E Burst m. gigbag.

Varenummer GPC13E-BURST Kategorier , ,

Tilgængelig på restordre

kr. 14.649,00

Tilgængelig på restordre

GPC-13E er en opgraderet udgave af den populære GPC-11E som i denne udgave har fået en flot højglans lakering, og som har fået bund og sider i Ziricote træ. Ligesom GPC-11E er GPC-13E bygget med udgangspunkt i et massivt grandæk i Sitka træ men Sapele træet er udskiftet med Zircote finer som, udover at være meget smukt, giver GPC-13E en lys og klar tone som er perfekt til fingerspil. Ziricote har en klang der ligner ibenholt og brasiliansk palisander; med en fin balance på tværs af bas-, mellem- og diskantfrekvenserne

C.F. Martin GPC-13E Burst er en af Martins Grand Performance modeller, hvilket betyder at den er bygget til komfort på scenen. Performing Artist halsprofilen, som GPC-13E er udrustet med, er lidt tyndere, end vi ellers er vant til på en Martin guitar, hvilket modvirker træthed og spændinger i hånd og underarm. Kroppen er formet med en en lidt slankere talje så den er behagelig at stå med og det dybt skårede cutaway giver bedre adgang til westernguitarens øverste bånd. Guitarens richilite-gribebræt giver en mere moderne spillefornemmelse, som er mere ensartet over hele gribebrættets længde. Bemærk ligeledes GPC-13E modellens flotte udsmykninger med det smukke lydhuls rosette i perlemor og de hvide kropsbindinger.

Med det indbyggede Fishman MX pickupsystem er GPC-13E ligeledes klar til indspilning, eller forstærkning i forbindelse med optræden – eller bandøvning. Fishman er den førende fabrikant af mikrofonsystemer til akustiske guitarer, så du er garanteret, at du får den bedste akustiske lyd ud af guitaren, når du slutter den til en forstærker eller et lydkort. MX-T elektronik giver en naturlig forstærket tone med muligheder for at finjustere lyden. Du får volume- og tonekontroller, en indbygget kromatisk tuner med auto-mute og en fasekontakt til at minimere feedback.

 

Du ser på: Martin GPC-13E Burst m. gigbag. kr. 14.649,00
Tilføj til kurv