Marshall DSL20COMBO Combo 20W 12″

kr. 4.349,00

Detaljeret Beskrivelse

Alsidig i alle volumener

DSL20CR er udstyret med høje og lave strømindstillinger, hvilket betyder, at du er i stand til at opnå et lavere lydstyrkeniveau uden reduktion af ventiltonen. Marshall har optimeret strømtilstanden til at omforme ved den lavere indstilling i stedet for det traditionelle forstærkerdesign med at fjerne en ventil fra signalet ved lavere effektindstillinger. Takket være dette vil du virkelig være i stand til at optimere din lyd til hjemmetræning og samtidig bevare ventilmætningen og kompressionen. Forstærkeren driver en 12″ Celestion Seventy-80 højttaler for en bredere frekvensgang og fantastisk beskyttelse på scenen.

Legendariske lyde

Udstyret med to kanaler, hver med uafhængige niveau- og forstærkningskontroller, giver DSL20CR dig mulighed for at indstille hver kanal til den perfekte mætning og problemfrit skifte mellem dem ved hjælp af en fodkontakt. I den samme pakke får du krystalren lyd, vintage toner og fuld mætning til den tungeste musik og de glatteste soloer. Dette giver dig alsidighed til at dække et stort udvalg af musikalske stilarter.

Kanalerne deler begge en tre-bånds EQ, sammen med uafhængig tilstedeværelse og resonanskontrol for perfekt at matche din guitars tonalitet og rumstemning. Et reverb er også inkluderet for at give adgang til en sympatisk omgivende lyd for din tone.

Softube emulering

Marshall har parret sig med softwaredevelopere Softube for at skabe DSL-serien. Den leveres med klassisk Softube emuleringsteknologi. Takket være dette kan du tilslutte direkte til forstærkeren og sende lyden ud af et professionelt mic’et Marshall -kabinet fra 1960. Dens signal kan bruges til at sende din tone direkte til et mixebord for en ubesværet og konsekvent god lyd.

specifikationer

  • Produktkode: DSL20CR
  • Type: Ventil Combo
  • Effekt: 20 watt
  • Effektventiler: EL34
  • Taler: Celestion 70-80
  • Direkte ud: Softube -emuleret
  • Kontrolelementer: Forstærkning/lydstyrke, toneskift, diskant, mellem, bas, tilstedeværelse, resonans, Reverb

 

 

 

Du ser på: Marshall DSL20COMBO Combo 20W 12″ kr. 4.349,00
Tilføj til kurv