L.R. Baggs M1

SKU LRBaggs M1A-1 Categories ,

DKK 1.399,00

L.R.Baggs M1

Når du spiller og hører de første toner ved du, at M1 er ren magi. Hvad er forskellen? Hemmeligheden er den revolutionerende TriAxial Dynamic Technology™ udviklet af Gary Garrett og Lloyd Baggs. Denne nye teknologi gør, at pickuppen så at sige reagerer på vibrationerne fra guitarens strenge og krop.

M1 er en humbucker pickup – med et ekstra tvist. I en almindelig humbucker elimineres støj ved hjælp af de to modsatviklede spoler, men den støjreducerende spole bidrager normalt ikke med noget positivt til lyden. Faktisk kan den i værste tilfælde gøre lyden af hovedspolen mudret. I M1 “åbnes” for lyden i denne spole. Dette giver en klart bedre og mere åben lyd som i en single coil – men uden støj.

TriAxial Dynamic Technology
I M1 er den støjreducerende spole ophængt under hovedspolen på en sådan måde, at den kan bevæge sig i alle 3 dimensioner.

Den primære, øverste spole i pickuppen bevæger sig med guitarens dæk og skaber samtidig et “lydbillede” af guitarens krop i den ophængte spole. Dette bevirker, at M1 sammenlagt kan danne et troværdigt billede af guitarens krop og strenge. Det svarer til at have et dobbelt pickup system i lydhullet – og det endda i en passiv pickup!

 

Du ser på: L.R. Baggs M1 DKK 1.399,00
Tilføj til kurv