Ibanez GRG131DX GIO, Black Flat

Varenummer GRG131DX-BKF Kategorier , ,

Tilgængelig på restordre

Alle guitarer leveres top trimmet og med service-garanti.

kr. 1.995,00

Tilgængelig på restordre

Den perfekte poppellegeme

Den lette krop af denne guitar er fremstillet af poppeltræ og giver en behagelig oplevelse. Det er let at holde og smart designet på en måde, der giver mulighed for ubesværet adgang til gribebrættet. Forbered dig på at give en fortryllende ydeevne med sin lyse hvide finish og elektrificerende røde pickguard, der matcher de magiske lyde, den producerer.

Pickups med uendelige muligheder

Forbedr din lyd med Infinity R humbuckers. Hver tone accentueres med klarhed, hvilket betyder, at du kan opleve den klassiske responsive tone i en Ibanez guitar. De giver også et bredt dynamisk område, så du kan afspille præcis, hvad du vil, uanset hvor højt, og din lyd vil aldrig blive hindret. 5-vejs-vælgeren betyder, at du hurtigt og nemt kan skifte mellem pickupper – et andet vigtigt aktiv, der gør det at spille denne guitar til en så behagelig oplevelse.

Gribebræt med blænding

Gribebrættet er lavet af fyrretræ fra New Zealand og er et visuelt slående akkompagnement til resten af guitaren. De røde hajtandindlæg giver også guitaren en cool retro-følelse. Med 24 jumbo-bånd ser det glatte gribebræt ikke kun stilfuldt ud, men giver dig mulighed for at slippe løs på disse riffs og licks og spille til dit fulde potentiale.

 

 

 

 

 

Du ser på: Ibanez GRG131DX GIO, Black Flat kr. 1.995,00
Tilføj til kurv