Hotone MP-100 Ampero guitar-multieffekt-pedalboard. m. USB interface

Varenummer HT-MP100 Kategorier ,

kr. 2.399,00

 • Multieffekt og forstærker emulering til el-guitar
 • Indbygget trommemaskine og 100 sek. Looper
 • 64 valgbare forstærkere og 60 kabinetter
 • 100 effekter herunder distortion, wah, chorus m.m.
 • Op til 9 effekter samtidigt
 • Kraftfuld Dual-DSP processor
 • 24 Bit/44,1 kHz AD/DA konverter
 • 4″ touchscreen med 800 x 480 pixel opløsning
 • USB udgang til audio eller editering på computer
 • 4 fodkontroller med expressionpedal
 • Balancerede og ubalancerede udgange

Hotone Ampero er en forstærker- og effekt-modeller, der overbeviser med sit kompakte format og en letbetjenbar brugerflade som bl.a. er baseret på en 4″” touchskærm. Hotone Ampero benytter sig af en kraftfuld SHARC Dual processor samt Comprehensive Dynamic Circuit Modeling High Definition (CDCM HD) og Field Impulse Response Enhancement (F.I.R.E.) teknologier til at producere autentiske forstærker emuleringer og levende og organiske effekter i høj kvalitet. Derudover er Hotone Ampero udrustet med en avanceret looper og en trommemaskine, således at Ampero kan fungere som en omfattende gulvenhed til alle dine behov. Ud over ubalancerede og balancerede stereoudgange har Hotone Ampero også en USB-port til det integrerede lydinterface eller til firmwareopdateringer og en MIDI-indgang. En expressionpedal, aux-in og hovedtelefonudgang fuldender Hotone Ampero.

Dobbelt DSP processor og touchscreen

Med en SHARC Dual-DSP processor har Hotone Ampero mere end nok processorkraft til at drive de naturlige emuleringer og effekter som CDCM HD og F.I.R.E. motorerne producerer. Hotone Ampero har også en stor 4″ touchskærm så du kan redigere effektkæder og indstillinger på samme måde som på en smartphone. Derudover giver tre DeepL kontroller dig hurtig adgang til at indstille visse essentielle parametre direkte på boardet.

Omfattende lydbibliotek til guitar, bas, akustiske instrumenter og keyboard

Instrumentindgangen på Hotone MP-100 Ampero har tre valgbare indstillinger, som gør det muligt at tilpasse Ampero optimalt til det instrument som boardet bruges med. Du kan således tilpasse Ampero til elektriske guitarer, el-basser, akustiske guitarer eller keyboards og sågar synthesizere. Modelling sektionen giver dig i alt 64 naturligt klingende forstærker-simuleringer, som alle er baseret på velkendte forstærkerklassikere, og som dækker alle lydbehov lige fra krystalklare rene lyde til brutal high-gain forvrængning. Forstærker emuleringerne kan kombineres med 60 højttalersimuleringer, og farves med op til 9 effekter samtidigt. Blandt Amperos 100 effekter finder vi klassikere som chorus, flanger, phaser, overdrive og wah samt kompressorer, ringmodulatorer og Bit Crusher. Expression-pedalen giver dig mulighed for at kontrollere visse effektparametre mens du spiller.

Looper og trommemaskine

Ud over sit omfattende udvalg af forstærker-, højttaler- og effektsimuleringer så har Hotone Ampero også en integreret looper, der giver dig mulighed for at optage og afspille fraser og segmenter af op til 100 sekunders længde. Supplerer du looperen med den indbyggede trommemaskine, så har du et fremragende værktøj til at arbejde med din musik og udvikle nye ideer med.

Omfattende ind- og udgange

Sidst, men ikke mindst, overbeviser Hotone Ampero med sit store udvalg af tilslutningsmuligheder, som gør den velegnet til næsten enhver situation du måtte befinde dig i uanset om det er på scenen, i optagestudiet eller derhjemme. De ubalancerede stereoudgange er beregnet til at sende signalet videre til guitarforstærkere, mens de balancerede XLR stereoudgange gør det muligt at forbinde Amero direkte til en mixerpult, aktive monitorer eller optageudstyr. Ampero er også udrustet med en USB-port, så du kan tilslutte Ampero direkte til en computer, og sende lyden til en DAW eller editere Ampero med den medfølgende editor-software. En MIDI-indgang, en ekstra expressionpedal udgang, aux-in og hovedtelefonudgang fuldender Hotone Ampero.

Du ser på: Hotone MP-100 Ampero guitar-multieffekt-pedalboard. m. USB interface kr. 2.399,00
Tilføj til kurv