Tilbud

Gibson ES-335 Figured Antigue Natural. SOLGT

Varenummer LP-ES335CH-1 Kategorier ,

Tilgængelig på restordre

Alle guitarer leveres top trimmet og inkl. service-garanti i 12 mdr., som f.eks. gratis efterjusteringer.

 

 

 

Original price was: kr. 29.499,00.Current price is: kr. 28.499,00.

Tilgængelig på restordre

Gibson ES-335 Figured, Antique Natural

Skinnende med kvalitet. Gibson ES-335 Figured guitar vil simpelthen tage din åndedrag væk. Dens fantastiske udseende er bare starten – det drypper af en varm, artikuleret, vintage tone. De kalibrerede T-Type humbuckers giver dig al den artikulation og klarhed, du kunne ønske dig, samtidig med at du tilbyder det perfekte tonale sortiment. Og den termisk konstruerede centerblok giver denne semi-hule guitar enestående stabilitet og sustainlse. Du riffes hele dagen lang på dette tonale mesterværk.

 

Spil i flere dage. Afspilbarheden af denne sublime guitar er noget man skal undre sig over. Med en afrundet, C-formet mahognihals, vil din hånd føles som om den kan glide som en fugl. Det saftige bordplade af palisander er varmt og glat, hvilket giver dig masser af sustainlse og en super glat fornemmelse. Det ville være kriminelt at ikke nævne den smukke AAA flame ahorntop, som kan prale af en fremragende finish og smuk resonans. Det er næsten for nemt at blive forelsket i denne guitar ved første øjekast. Men når du først har hørt det, er der simpelthen ikke noget tilbage.

Produkt Ref: 152049

Detaljeret Beskrivelse

Højeste semi-hul lyd

Leg med karakter. Gibson ES-335 er bygget til at inspirere. Og alt dette takket være elegancen i dens markante, halvhule karosserikonstruktion …

Dit hjem med renhed. Gibson ES-335 er omhyggeligt udformet til at producere de mest naturlige toner. Og brænd din lyd med den elskede heritage fra rock ‘n’ roll. Halv-Hollow Bodype er kendt for deres fyldigere fremspring end af faste kropsgitarer. ES-335 besidder en varme og klarhed, som andre simpelthen ikke kan konkurrere med. Betydning af dine leads vil virkelig synge, mens dine akkorder fylder rummet. Uanset din stil, er ES-335 designet til at sikre, at hver note, du spiller skimrer med den tidløse kvalitet af Gibson.

Det er lavet til scenen. Det betyder ikke mere feedback. Selvom traditionelle hollow-body legemsgitarer er berygtede for at producere uønsket støj, når du skruer ned for lydstyrken, kombinerer halvHollow Bodype det bedste fra begge verdener. Så du kan spille i store mængder på scenen, mens du bevarer enestående klarhed og note-definition. Tag det, og bland det med den uimodståelige, sunde tone i et hollow-body, og du har dig selv ES-335. Hvad kan du ikke lide?

Vintage og alsidig

Når det kommer til heritage tone, er Gibson de bedste i branchen. Hvordan kunne de ikke være med over 100 års ekspertise? Derfor er ES-335 udstyret med et par førsteklasses kalibrerede T-Type humbuckere. Med inspiration fra 50’erne og 60’erne bygget guitarer – disse pickups er født til at levere den ældedefinerende lyd fra rock ‘n’ roll.

Humbuckers er kendetegnet ved deres evne til at producere varme og klarhed i hver forestilling. Med en fuld mellemtone og en dejlig bid-to-end; disse pick-ups med lav output genoplive rock ‘n’ roll’s traditionelle rødder. De er også alsidige. Fra bløde rensninger, til rumlet overdrive – MHS II pickups giver dig mulighed for at sparke alt, hvad du vil have fra dem. Med total sonisk glans.

Mousserende kvalitet ved ethvert output

Få det bedste ud af din lyd. Mange guitarer kan miste lydkvaliteten, når lydstyrken nedsættes. Dynamisme kan gå tabt, og som et resultat bliver den samlede lyd lidt mørkere. Takket være det innovative kredsløb, kablet med 500K potentiometre og orange drop-kondensatorer, er dette ikke et problem. Hvert skridt er taget for at bevare lydkvaliteten, hvilket sikrer tonaldybde og klarhed – uanset lydstyrken.

Fueled med funktionalitet

Jeg formoder, at du troede, at halvhule guitarer bare lød forbløffende? ES-335 har mere at tilbyde. Meget mere. Let og ergonomisk; fordelene ved et halvhult design går langt ud over det utrolige lyd. Oplev utrolige fret adgang på scenen med en dobbelt udskåret kropsform, der åbner en verden af muligheder i din performance. Bøl farvel til alle begrænsninger. Fordi ES-335 ved, hvordan du forbedrer din spilleoplevelse til sit fulde potentiale.

Opmærksomheden for detaljer går dog kun ud over kroppen. En afrundet ‘C’ nakkeprofil betyder let positionskift over hele guitarens skala. Parret med en kvart-savet mahognihals er spillet næsten ubesværet. Hvad mere er, ES-335’s gribebræthar rullet fretbinding. Derfor kan dine hænder let få fat på hver Tom-tomme af den mørke palisanderoverflade. Det er i Gibsons historie at tage højde for spillerens præstation. Og endnu en gang leverer de fortsat i ekstraordinær stil.

Forberedt til perfektion

Tager du dit instrument på vejen? Vi har dig dækket. ES-335 leveres med en luksuriøs Gibson Hardshell kasse. Dette vil give dit instrument den maksimale beskyttelse, det fortjener. Så hvis du er bekymret for at bringe din stolthed og glæde med dig på dine rejser – træk vejret. Når du holder din guitar fra potentielle skrammer eller stød, kan du stole på at ES-335 er i uberørt tilstand, hver gang du træder på scenen. Fred i sindet, uanset hvor du er.

specifikationer

krop

 • Modelnavn: Gibson ES-335 Figured, Antique naturlig
 • PC: ES35F00ANNH1
 • Form: 335
 • Bagside: 3-lags AAA figur ahorn / poppel / ahorn
 • Øverst: 3-lags AAA-figur ahorn / poppel / ahorn
 • Indbinding: Enlags- Cream

Hals og fingerboard

 • Hals: Mahogni
 • Profil: afrundet “C”
 • Mutterbredde : 1.695 “/ 43.053mm
 • Fingerboard: Palisander
 • Skala-længde: 24,75 “/ 628,65mm
 • Antal bånd: 22
 • Mutter: Graph Tech
 • Indlæg: små akrylblokke

Hardware og elektronik

 • Hoved: ABR-1 Tune-O-Matic
 • Halstykke: Aluminium Stop Bar
 • Knopper: Sort top Hats med Silver reector
 • Tunere: Vintage Deluxe m / Keystone-knapper
 • Plettering: Nikkel
 • Neck pickup: Kalibreret T-type, rytme
 • bro pickup: Kalibreret T-type, bly
 • Betjeningselementer: 2 volumener, 1 tone & vippekontakt (håndleddet med Orange drop kondensatorer)

Diverse

 • Kasse: Hard Shell kasse

Du ser på: Gibson ES-335 Figured Antigue Natural. SOLGT Original price was: kr. 29.499,00.Current price is: kr. 28.499,00.
Tilføj til kurv