Tilbud

Epiphone SG Standard 61 Vintage Cherry Maestro Vibrola. DEMO

Varenummer EP-SG-Std VibVC Kategorier , ,

Original price was: kr. 5.199,00.Current price is: kr. 4.199,00.

Epiphone SG Standard 61 w/ Maestro Vibrola, Vintage Cherry

En sjælden skabelse. Fejret af Epiphone. Perfekt til den modern player. Epiphone SG Standard 61 m / Maestro Vibrola indånder nyt liv i det klassiske 61′-design. Dette er den ultimative hyldest til SG’s gyldne tidsalder. Sæt dig sammen med Black Sabbath, KISS og Guns N ‘Roses, som alle har fået deres ikoniske lyd fra Epiphone.

Rock og metal omdefineres. EISS61MVCNH1 kombinerer vintage lyd med contemporary innovation for at give dig ubegrænset alsidighed og frihed. Udforsk en rig tonal gane fra to karakteristiske humbucker pickups. Gå fra varme lav til glasagtige højder ved dråben af en hat. Alt sammen på en hals, der var skulptureret efter hastighed, og et Vibrola-halestykke, der giver dig total kontrol uden at påvirke din tuning.

Der er en reason til, at SG er æret af nogle af verdens bedste guitarister. Epiphone har arbejdet utrætteligt med at levere en unik oplevelse, der lover enestående byggekvalitet, uovertruffen tone og berømt design. Spil med lyden af din egen færdiggørelse. Velkommen til Epiphone familien.

 

 

 

 

 

Du ser på: Epiphone SG Standard 61 Vintage Cherry Maestro Vibrola. DEMO Original price was: kr. 5.199,00.Current price is: kr. 4.199,00.
Tilføj til kurv