Donner HUSH-X silent el-guitar sunburst NYHED

Varenummer DC-EC6807 Kategorier ,

kr. 2.599,00

Beskrivelse

  • Elektrisk rejseguitar fra Donner
  • Vejer og fylder under halvdelen af en normal elguitar
  • Særdeles spilbar og vellydende
  • Inklusiv gigbag, jackkabel, høretelefoner, tuner, rem og plektre

Donner HUSH-X Sunburst

HUSH-X er den optimale elguitar for dig, der ofte er på landevejen med din guitar. Den vejer kun godt 2 kilo og fylder næsten ingenting, når den er pakket i den medfølgende gigbag – perfekt til fly, tog, bus, bil, motorcykel, knallert, cykel, sommerhus, campingvogn og i teltet.
Den har de samme lydmuligheder som en traditionel elguitar, og den kan justeres og tilpasses din spillestil, ligeledes som en traditionel elguitar.
Den kan spille ”aktiv” i op til 50 timer på et batteri, så du har lækker elguitarlyd i de medfølgende høretelefoner, hvor som helst. Eller du kan plugge HUSH-X i en almindelig guitarforstærker og spille ”passiv” til evig tid.

Lydmuligheder

Donner HUSH-X kan det samme som en almindelig elektrisk guitar. Du har en humbucker pickup i bridge-positionen og en singlecoil pickup i neck-positionen. Du har en tre-vejs pickupvælger, og du har volumen og tonekontrol – ligesom på en traditionel elguitar.
Hvis du bruger HUSH-X som en decideret rejseguitar, kan du vælge at spille med høretelefoner tilsluttet guitarens indbyggede preamp, og her vil du have en flot elguitarlyd, som du kender den fra en almindelig elguitar. I denne situation skal du spille i ”aktiv” tilstand, og her er det et 9V batteri, der leverer energien til formålet. Et standard 9V batteri kan levere strøm til dette formål i optil 50 timer.
Nå du så har nået målet for din rejse, kan du vælge at tilslutte HUSH-X til en almindelig guitarforstærker eller en preamp/multieffekt, ligesom du ville gøre med en traditionel elektrisk guitar – og til dette formål skal du stille HUSH-X i ”passiv” mode.

Ergonomi og spilbarhed

HUSH-X hverken vejer eller fylder, når den er pakket sammen i sin gigbag. Men når du pakker guitaren ud og skal i gang med udfolde dig musikalsk, kan du vælge at montere de medfølgende ”bøjler”, som, når de er monteret, giver HUSH-X nogenlunde den samme form som en traditionel elguitar. Det betyder, at du kan sidde med den, ligesom du er vant til. Når du er færdig med at spille, kan du meget let afmontere ”bøjlerne” igen, og så er HUSH-X klar til at blive puttet tilbage i kufferten eller op i bagageboksen over dit flysæde.
Det hovedløse design, der er med til at gøre guitaren så ekstremt kompakt, betyder også, at du skal stemme guitarens strenge nede på broen, i stedet. Dette er lige så let, som du er vant til på en traditionel elguitar, og dermed kun en vane, der skal ændres. Guitaren kan intoneres, som du er vant til, og du kan justere strengenes højde/action, også ligesom du er vant til. Dette kan eventuelt foregå med det medfølgende værktøj, som praktisk sidder i et rum på bagsiden af guitaren. I øvrigt det samme sted, hvor du kan komme til guitarens batteri.
Halsen er slebet i en behagelig blød C-form, og den er progressivt asymmetrisk, så den giver dig samme fornemmelse som på en god elektrisk guitar og er nænsom for dit håndled, så du kan spille guitar i timevis.

 

 

Du ser på: Donner HUSH-X silent el-guitar sunburst NYHED kr. 2.599,00
Tilføj til kurv