Donner HUSH-I silent western-guitar maple. NYHED

Varenummer DC-EC1780 Kategorier ,

Tilgængelig på restordre

kr. 2.499,00

Tilgængelig på restordre

  • Donner HUSH-I silent guitar
  • Perfekt til øvning, live og på rejser
  • Indbygget preamp og piezo pickup
  • Kompakt, let og miljøvenlig
  • Komplet kit med gigbag, høretelefoner, tuner, rem og justérværktøj

Hovedløs og Uendelig

Den ultra-kompakte Donner HUSH-I er den perfekte guitar til rejser og øvning i stille miljøer, men også til øvelokalet og koncerter. Spil nærmest lydløst unplugged, tilslut de medfølgende høretelefoner for lækker guitarlyd, som kun du hører, eller sæt den til en forstærker eller PA-anlæg, hvis den skal være knap så ”silent”.

HUSH-I kan det hele!

Selvom det er en fuldskala guitar, så har den ikke noget hoved, og kroppen består primært af aftagelige stænger, som skal gøre det ud for en normal guitarkrop og dermed give dig følelsen og fordelene af at spille på en almindelig akustisk guitar. De aftagelige stænger og den meget kompakte klump træ, hvorpå al elektronikken og strengene er monteret på, giver dig en ekstremt komprimeret guitar i både størrelse og akustisk lyd.

Indbygget preamp og piezo pickup

Den indbyggede piezo pickup og forforstærker har Donner specialdesignet til HUSH-I, og dét system leverer den ideelle tone både via hovedtelefoner eller traditionel kabeltilslutning til forstærker eller PA, samtidig med at den giver dig fuld tonekontrol med “Volumen”, “High” og “Low” kontrollerne. Den indbyggede “Phase” knap garanterer også stabilitet på live spillesteder, da du med den har den bedste mulighed for at undgå feedback, som ellers typisk kan være en udfordring, når man forstærker en akustisk guitar i live sammenhænge.

Hovedløs, men miljøvenlig

Donner HUSH-I bryder de fleste konventioner med det hovedløse design og den fine aftagelige rammekonstruktion, da denne konstruktion ikke alene giver dig en ultrakompakt, let og stille rejseguitar, men også et meget begrænset materialeforbrug. Desuden har Donner valgt at bruge kompositmaterialer til gribebrættet og andre relevante steder, hvilket, i kombination med det samlede materialeforbrug, gør HUSH-I til en meget miljøvenlige guitar.

Vildt lækker hals til lavpris

Selvom HUSH-I absolut ikke er nogen dyr guitar, så har Donner valgt at bruge mange ressourcer på den, for spilbarheden, så vigtige hals. De har nemlig udstyret den asymmetriske og fint polerede hals med 20 perfekt tilpassede og afrundede bånd, der vil sikre både let akkordspil i det lave register og komfortabelt solospil i det høje register, lige ud af kassen.

Komplet kit

Når du køber en Donner HUSH-I får du et komplet øve/rejse-kit.

Du får:

  • En gigbag til sikker transport af guitaren
  • En clip-on tuner for let stemning
  • In-ear høretelefoner til stille øvning
  • En rem til stående og komfortabelt spil
  • Plektre og klud

Og endelig får du et stykke værktøj, som du kan bruge til alle nødvendige justeringer, og som altid er lige ved hånden, da det sidder fast i et lille rum i guitaren

More Information
Included items Allen key, Cloth, Gigbag, Headphones, Picks, shoulder strap, tuner
Antal strenge 6
Type Silent Guitar
Top Maple
Back Mahogany
Neck Mahogany
Fingerboard HPL
Number of frets 20
Sadle Bone
Strengeholder (bridge) HPL
Finish Satin
Mensur 628 mm (24,75″)
Nut width 43 mm (1,69″)
Built in preamp Yes
Preamp Donner HUSH-I
Etui Gigbag

 

Du ser på: Donner HUSH-I silent western-guitar maple. NYHED kr. 2.499,00
Tilføj til kurv