Cordoba Fusion 12 Natural SP

Varenummer Fusion 12 SP Kategorier , ,

Tilgængelig på restordre

kr. 4.599,00

Tilgængelig på restordre

Crossover/hybrid fra Cordoba designet til at have den genkendelige klassiske/spanske klang, men med westernguitarens smidige og meget spilbare hals.

Med et dæk af massivt gran  og bund/sider i mahogni får man mellemtonen og varmen fra mahognien kombineret med åbenheden fra grandækket. Både halsens tykkelse og bredde samt kroppen tykkelse er blevet mindre, for at skabe en nylonstrenget guitar, der føles mere som  western/elguitaren.

Får du lyst til at ‘plugge’ guitaren i, så er Fusion 12 Natural SP klar til dette, da den fra fabrikken kommer med indbygget to-vejs pickupsystem m. tuner fra velkendte Fishman.

Fælles for Cordobas guitarer er, at de er bygget ultra resonant og bibeholder alt den varme, fylde og tone vi alle sammen kender fra den klassiske guitar.

Slut med tunge og triste klassiske guitarer i dette prissegment – Cordoba har virkelig pustet nyt liv i den klassiske guitar

Grundlagt i 1997 har Cordoba på rekordfart vendt op og ned på markedet for klassiske nylonstrengede guitarer og ukuleler. Grundlæggeren Tim Miklaucics ambition er at lave de bedste produkter til både nybegyndere og professionelle.

Det højeste mål for Cordoba er at skabe guitarer, der har den størst mulige spilbarhed og dermed imødekommer flest mulige guitarspillere. Derfor har Cordoba også skabt et stort udvalg af forskellige nylonstrengsguitarer til guitarister med forskellige spillestil og til mangfoldige genrer. Der er guitarer med cutaway, med og uden pickup og crossover til stålstrengsguitaristen der mangler en spansk guitar med smallere gribebræt.

Cordoba produceres i både USA, Kina og Spanien.

 

Du ser på: Cordoba Fusion 12 Natural SP kr. 4.599,00
Tilføj til kurv