Martin SC-13E Special Burst m. gigbag

Varenummer SC13E-SP-B Kategorier , ,

Tilgængelig på restordre

Alle guitarer leveres top trimmet og med service-garanti.

kr. 19.349,00

Tilgængelig på restordre

Det først man ligger mærke til er den nye cutaway. Det nye Sure Align™-system tillader at hælen fjernes, og dermed er der fri adgang til alle 20 bånd. Udover ekstremt høj spillekomfort byder SC-13E også på en helt ny kropstype; S. Den asymetriske kropsform mindsker feedback og gør det muligt at skrue helt op uden at få problemer med lydmanden.

Guitaren er udstyret med en ny low-profile hals, får man spillekomforten og tilgængeligheden, man kender fra den elektriske guitar. Men selvom den er bygget til scene- og studiebrug, skal man ikke tage fejl, hvor fantastisk den lyder.

SC-13E Special Burst kommer med ziricote-laminat på sider og bund samt en skøn mørk vintage-burst.

Beskrivelse

Trods Martins ellers meget traditionelle tilgang og forståelse af at holde de gamle hæderkronede håndværksmæssige dyder vedlige, har Martin med SC-serien formået at tjene den konventionelle smukke akustiske lyd samtidigt med at udvikle nye innovative metoder, der bedst muligt imødekommer den moderne guitarist og dennes behov for størst mulige spilbarhed og anvendelsesmuligheder akustisk og elektrisk.

SC-13 Special tilbyder et patenteret Sure Align® system med en lidt tyndere og ergonomisk low-profile hals, som giver nem adgang til højeste toner på gribebrættet og naturligt passer godt til hånden. Hals-systemets unikke montering gør, at halsen kan justeres med simpel umbraco-nøgle i højden såvel som i længden, hvis en bedre intonationer er påkrævet.

Kroppens offset-form mindsker naturligt feedback når der er brug for, at der skrues op til live-koncerterne samtidigt med at den er lige så behageligt at stå eller sidde med.

Kroppen har et massivt sitka-grandæk og smukt figureret højkvalitets laminat-ziricote på sider og bund. Stol og gribebræt er af afrikansk ibenholt. Guitaren kan fås i en nydelig højglans rødlig special burst eller i naturlig finish.

For bedst mulige mobilitet for musikeren på farten medfølger en soft-shell-gigbag som er let såvel som godt polstret.

Du ser på: Martin SC-13E Special Burst m. gigbag kr. 19.349,00
Tilføj til kurv