Tilbud

BOSS GT-001 multi effekt processor (brugt, men som ny).

Varenummer GT-001 Kategorier , ,

Original price was: kr. 1.399,00.Current price is: kr. 799,00.

FLAGSKIBS GT-POWER PÅ DIT SKRIVEBORD

GT-001 er pakket med de kritikerroste forstærkere og effekter fra flagskibet GT-100 Version 2.0 i en stilet guitarprocessor til dit hjemmestudie eller mobile setup. Dens lille størrelse gør, at den let passer ind i ethvert miljø mens den intuitive brugerflade gør det helt enkelt at få verdensklasse lyde til indspilning eller øvning. Udover guitar input er der et XLR mic input inkluderet så du kan optage vocal og akustiske instrumenter og det indbyggede USB audio/MIDI interface leverer en direkte mulighed for at skabe musik med dit audiosoftware (DAW). Som med GT-100 har GT-001 en powerfuld mulighed for at lave dine egne lyde med dual amps og effect chains og fleksible muligheder for routing. Oven i hatten gør den nyudviklede funktion guitar-to-MIDI det muligt, at lege med Guitar Friend Jam og andre computerprogrammer direkte fra et almindeligt guitarinput – Der kræves ikke nogen speciel pickup. BOSS TONE STUDIO software kommer som gratis download og har et fedt grafisk interface hvor du kan tweake lyde fra din computer samt få adgang til BOSS TONE CENTRAL med gratis studieklare patches og mere

 • Premium forstærkere og effekter i en stilfuld og kompakt enhed Inkluderer BOSS seneste COSM forstærkermodeller, powerfulde MDP-effekter og mere
 • Fleksibel routing af forstærkere og effekter gennem to effect chains
 • Avanceret multi-kanals USB audio/MIDI interface for fleksibel indspilning og effektiv re-amping
 • Kompatibel med GT-100 Version 2.0 lydpatches
 • Drejeknapper til at justere lyde og dedikerede knapper til dine favoritlyde
 • BOSS TONE STUDIO editor/librarian til Mac/Windows og brugerdefinerede patches tilgængelig på bosstonecentral.com
 • Download og del Livesets på BOSS Tone Exchange
 • XLR mic input med phantom power; specielt designede effektpatches til vokal og akustisk guitar
 • Mini-jack input til at tilslutte en stereoenhed såsom en smartphone eller musikafspiller
 • Monofonisk guitar-to-MIDI conversion fra almindeligt jack guitarinput
 • Jackbøsning til at tilslutte en expressionpedal eller op til to fodswitches til at styre real-time effekter og patch skift
 • Får strøm via USB bus eller med den inkluderede strømforsyning.

 • PROFESIONELLE LYDE TIL INDSPILNING OG JAMMING

  Under kølerhjelmen på GT-001’erens stilfulde, strømlinede krop er der en komplet BOSS multieffektprocessor med fantastisk lyd. COSM forstærkere og effekter er de samme som i GT-100 med Version 2.0 software – BOSS’ toplevel processor til livebrug – og patch data kan deles mellem de to enheder. Dual effect chains gør det muligt at lave avancerede lyde med to forstærkere og series/parallel effektrouting, hvilket giver pro-level performance til alle dine musikproduktioner. Avancerede parameter inkluderer en channel divide-funktion der gør det muligt at ændre effect chain enten manuelt eller ved at følge frekvens eller spildynamik. Du har også justerbar højre/venstre mixing til fleksibel audioindspilning i dit DAW software.

  ET POWERFULDT REDSKAB TIL DIN DAW MUSIKPRODUKTION

  Via et enkelt USB-kabel kan GT-001 fungere som studieklasse audiointerface til din Mac eller Windows computer. Det er let at indfange fede forstærker- og effektlyde direkte til dit software og fire audiokanaler giver masser af fleksibilitet til indspilning, re-amping og mixing. Du kan for eksempel lytte til GT-001’erens forstærkere og effekter mens du optager et rent signal i dit software, samtidig med at du indspiller behandlede og rene lyde på separate tracks og lytte til dit mix mens du re-amper og justerer guitarlydene gennem GT-001. Ydermere har du mulighed for at strømføre GT-001 enten gennem den tilhørende strømforsyning eller via USB. Sidstnævnte er belejligt for dit hjemme-setup, studiesessions og mobil indspilning med en laptop

  XLR MIC INPUT OG PATCHES DESIGNET TIL VOKAL OG AKUSTISKE GUITARER

  GT-001 er ikke bare en guitarprocessor – du kan også tilslutte en mikrofon og indspille vokal og akustiske instrumenter direkte ind i din computer. XLR mic input er udstyret med phantom power og gør det muligt at benytte kondensatormikrofoner til indspilning i studiekvalitet. Specielt designede patches til vokal og akustiske guitarer er inkluderet og giver dig fed lyd til monitor og tracking. GT-001 har ligeledes et stereo aux input som er perfekt til at tilslutte en smartphone eller en rytmeboks og jamme når du ikke er koblet til computeren.

  MULIGHED FOR AT SPILLE MED COMPUTERBASEREDE MIDI-INSTRUMENTER FRA DIN ALMINDELIGE
  GUITAR

  GT-001 kommer med en monofonisk guitar-to-MIDI-funktion, der gør det muligt at spille soft synths og andre MIDI-instrumenter i din computer gennem din helt almindelige spade, uden nogen form for special-pickup. Den er baseret på BOSS’ nyudviklede teknologi og er en cool og smart funktion som er fantastisk sammen med Rolands gratis Guitar Friend Jam software og gør det også muligt at eksperimentere med at benytte guitaren til at skabe MIDI sequences i musikproduktions-software.

  EDITER OG ORGANISER LYDE MED BOSS TONE STUDIO

  BOSS TONE STUDIO er tilgængelig som gratis download til Mac og Windows og giver dig et intuitivt grafisk interface til at lave og editere GT-001 effektpatches på din computer via USB. Det giver også mulighed for helt enkelt at organisere og arkivere patches og loade dem når du skal bruge dem til forskellige sange og stilarter. Hvis du er koblet op til internettet leverer BOSS TONE STUDIO en integreret forbindelse til hjemmesiden BOSS TONE CENTRAL hvor du kan lytte til preview og downloade gratis patches, der er lavet af professionelle og berømte guitarister, direkte ind i din GT-001. Disse fede patches virker også med Gt-100 Version 2.0 og kan nemt skræddersys med de editeringsværktøjer der findes i BOSS TONE STUDIO.

  BOSS TONE CENTRAL: DIT STED PÅ NETTET MED GRATIS PATCHES, INSTRUKTIONSVIDEOER, GODE RÅD FRA KENDTE ARTISTER OG MERE

  BOSS TONE CENTRAL er det ultimative sted for alle musikere, der bruger grej fra BOSS. Dette nyudviklede site vil fortløbende inkludere flere og flere produkter fra BOSS og lige nu har du adgang til masser af fedt content, inklusiv demo-videoer og gratis patches fra berømte guitarister, turnéprofessionelle og studiemusikere. Kig ofte forbi for yderligere patches, how-to-do videoer, interviews med artister og meget mere. Hvis du elsker dine BOSS-effekter er BOSS TONE CENTRAL lige stedet.

 

Du ser på: BOSS GT-001 multi effekt processor (brugt, men som ny). Original price was: kr. 1.399,00.Current price is: kr. 799,00.
Tilføj til kurv