Ashdown RM-112T-EVO II Lightweight 1×12 Bass Cab 300w.

Varenummer ASH-RM112 Kategorier , ,

kr. 2.879,00

Detaljeret Beskrivelse

Blæs dem væk

Kilden til din strøm. Du kommer aldrig til at mangle volumen takket være de 300 W strøm, som dette upåklagelige kabinet tilbyder. Hvis du optræder live, vil denne maskine levere et kraftigt punch, som fylder rummet med buldrende bas.

White Line Ashdown 12″-højttaleren er endnu mere imponerende. Efter at være lavet til at få din bas til at skære igennem mixet, vil du opdage, at den reagerer utroligt godt på dit spil. Med en stærk mellemtone og jordrystende lav ende vil dine baslinjer brøle gennem den som en drage. Der er også en justerbar diskant, som styrker din høje ende, når den er indstillet til hi eller low, eller du kan slukke for den. Med en sådan tone lige ved hånden, er du sikker på at skabe stolte baslinjer, der skinner med kvalitet .

Letvægts luksus

Tag den med overalt. Ashdown legendariske ekspertise inden for førerhusteknik har givet et af de letteste kabinetter, du kan finde. Den er lavet af letvægtslag og vil føles utrolig nem at bære – ikke mindst på grund af det topmonterede styr, som kan foldes ind for nem stabling. Med et Neutrik stik og Speakon combi-stik, har du ingen problemer med at tilslutte og spille. Ashdown RM-112T-EVO II tilbyder enestående tone, luksuriøs bærbarhed og en fin Buffalo Talex-finish, og vil helt sikkert give din bas den behandling, den fortjener.

Specifikationer

  • Effekthåndtering: 300 watt
  • Højttalerkonfiguration: 1 x 12 + HF-enhed
  • Højttalerudgange: Jack eller Speakon
  • Impedans: 8 Ohm
  • Dimensioner (H x B x D (mm)): 465 x 380 x 335 (H:+15 mm for fødder)
  • Vægt (kg): 14
Du ser på: Ashdown RM-112T-EVO II Lightweight 1×12 Bass Cab 300w. kr. 2.879,00
Tilføj til kurv