ACUS One-for-Strings 8T wood

Varenummer ACU-ONE8 w Kategorier , ,

Tilgængelig på restordre

kr. 6.899,00

Tilgængelig på restordre

  • 200 watt forstærker
  • Velegnet til akustisk guitar, violin og andre akustiske instrumenter
  • Separat mikrofonindgang
  • 3 kanaler
  • 8” højttaler med diskant tweeter

  Acus One For Strings 8 er en akustisk forstærker på 200 watt som specifikt er udviklet og bygget til at kunne give akustiske instrumenter – såsom guitarer, violiner, mandoliner mm. – den forstærkning de skal bruge, for at levere en autentisk og ren klang.

  One for Strings 8 er udrustet med en 200 watt forstærker og et 2-vejs højttaler system, med en 8” bashøjttaler og en diskant tweeter. Du får 3 separate og uafhængige kanaler med jack-inputs til guitar, og XLR-indgang til mikrofon på 2 af kanalerne. Derudover er der også et RCA(phono)-input med separat volume-kontrol, hvorpå man kan tilslutte en Smartphone/MP3-afspiller til gengivelse af f.eks. et backingtrack. Forstærkeren har også et balanceret line-output og effektloop.

  Med Acus One For Strings 8 V2 får du også en indbygget effekt sektion, hvor du har mulighed for at vælge imellem 2 forskellige rumklange samt chorus og delay/ekko. Effekterne kan du bruge til at tilføre mere klang og rumfornemmelse til dit instrument, og du undgår at skulle medbringe og tilslutte en ekstern effekt enhed.

 

 

 

Du ser på: ACUS One-for-Strings 8T wood kr. 6.899,00
Tilføj til kurv