ACUS Cremona

Varenummer ACU-Cremona Kategorier , ,

kr. 10.999,00

  • 200 Watt combo til violin, bratsch og klassisk guitar
  • Med 3 kanaler til 3 instrumenter eller mikrofoner
  • Indbygget rumklang

Acus Oneforstrings Cremona er en 200 Watt combo-forstærker, som kan forstærke op til 3 instrumenter/mikrofoner på én gang, og som specifikt er beregnet til cello, violin, bratsch og klassisk guitar.

Forstærkeren leverer 200 Watt gennem et 2-vejs højttalersystem, som består af en 8″ bashøjttaler og et diskant-/mellemtone-horn. Forstærkeren har en indbygget mixer med 3 kanaler, hvor kanal 1 og 2 både har instrument- og mikrofon-indgang, mens kanal 3 udelukkende er beregnet til instrumenter. Hver kanal har et omfattende udvalg af kontroller samt rumklang, så man kan indstille lyden individuelt for hvert instrument/mikrofon.

I hovedsektionen forefindes alle de faciliteter og ind- og udgange, som en krævende musiker har brug for. Du får udgang til monitor med dedikeret volumenkontrol samt direct out til at videreføre forstærkerens signal til en mixer eller aktiv højttaler til de situationer, hvor man har brug for ekstra forstærkning. Du får AUX IN, så du kan tilslutte en ekstern lydkilde som f.eks. en smartphone og en hovedtelefonudgang, som ligeledes har sin egen volumenkontrol. I hovedsektionen får du mulighed for at vælge mellem 4 forskellige rumklangseffekter, og du får et resonans-filter med on/off-kontakt.

Du ser på: ACUS Cremona kr. 10.999,00
Tilføj til kurv