Cases

Opgradering af Gibson Les Paul.
Duesenberg Les Trem II og ZERO Glide Nut

Bånd- og sadelskift.
Herlig Gibson ES175. Gamle bånd tages ud, gribebrætte rettes af, nye slim jumbo bånd i nikkel-sølv lægges i, rettes og rundes af og topplanet, ny sadel i vintage bone monteres. Strenge sættes på, og reparationen afsluttes med et præcis justering af sadel, hals, og stolen.

Brumafskærmning.
En god og korrekt afskærmning med kobber- eller aluminiumsfolie kan gøre din guitar langt mindre følsom overfor støj- og brumindstråling. Især når det handler om singlecoil-pickupper.

Afretning af gribebræt.
Påbegyndt planing af en ældre båndløs Fender bas, viser hvor “bulet” gribebræt med tiden kan blive. En opgave der kræver specialværktøj.

Vedligehold af elektronik.
At skifte pickup-omskifter, forkabling og især potmetre og tonekondensatorer kan betyde en hel for hvad der kommer ud af din guitar. Lidt ligesom at pille vat ud af ørerne. Her en Gibson ES345 fra 60érne.

Skift ikke din forstærker.
Skift i stedet rørene med jævne mellemrum , selvfølgelig afhængigt af hvor meget du spiller på den. Skift af udgangsrør inkluderer også en bias-justering, som er vigtig for at din forstærker kan spille rent. Alle standard-rør er altid på lager i alle de kendte brands.

Opsæt på pedalbræt.
3 Monkey loddefri stik. Nemt, kompakt og totalt støjfrit.

Tilbage til originalen.
Fender Mustang. Lettere maltrakteret der engang i 80érne. Reetableret med original slagplade, pickups, elektronik, vib-arm og knapper.


Som ny.
Gennemrenovering af en Takamine fra 80érne. Planing af gribebræt, nye bånd, sadel og stoleindlæg. Rensning af elektronik og rengøring af alle overflader.
Din gode gamle guitar, men som ny.


Tremolo er fedt, når den kan holde stemningen.
Telecaster opgraderet med Duesenberg Tremola og Göldo Tele VibroBridge


Ny lyd til en dejlig Start.
Duesenberg Grand Vintage bridge pickup
Duesenberg Domino P90 neck pickup
Gölde slagplade, CTS-pots, Switchcraft 3 vejs omskifter.
Værsgo`! Superfedt!


Montering af pickup.

Ændring af radius på gribebræt.
Alle bånd fjernes, gribebrættet slibes med ny raduisprofil, og nye bånd lægges i.

Brækket hoved.
Desværre en ret almindelig sag på værkstedet, men heldigvis kan det i langt de fleste tilfælde godt laves.
Men du kan mindske risikoen ved at opbevare din guitar rigtigt. Stil den i et solidt stativ, pap en vægholder eller i guitarens kuffert.

Men (næsten) alt kan laves.
Men det er ikke alt, der kan betale sig at lave. Har du en skade på din guitar, så lad mig vurdere en reparationspris før du smider den ud. Et prisoverslag koster ikke noget.